Selecteer een pagina

over ons

Rijscholing Ebru wilt vanuit expertise en klantgerichtheid kandidaten opleiden door een juiste balans te vinden tussen leuk en leerzaam, met als doel het leren rijden als plezierig te ervaren en te werken naar een zeer hoog slagingspercentage. Samen leren, samen rijden en samen succesvol zijn met een eigen rijbewijs. Onze team bestaat uit jonge maar ervaren instructeurs. Vanuit Rotterdam en Genk zijn wij samengekomen om u een zeer positieve rij ervaring te geven.

Missie

De missie van Rijscholing Ebru is mensen opleiden tot veilige, bekwame,milieubewuste en verantwoorde weggebruikers. Zo begeleiden we al jaren onze leerlingen op een effectieve en efficiente manier naar hun rijbewijs. We sluiten onze kenniservaring en opleidingsmethoden bij de cursist aan. We zijn er op gericht om de rijlessen en daarna het autorijden zelf, plezierig te maken.

INSTRUCTEURS & LESAUTO'S

$

Gekwalificeerde instructeurs

$

Respectvolle en uiteraard leuke instructeurs

$

Rijinstructeurs met veel ervaring

$

U rijdt met een moderne BMW 1 series

$

Bekend met hoge slagingspercentage

$

100% tevredenheidsgarantie

$

Volledige begeleiding van uw rijbewijs

$

24/7 support

Visie

Rijscholing Ebru is een rijscholing voor iedereen, waar kandidaten de kans krijgen zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen zodat ze zelfstandig kunnen rijden, ​met als doel de praktijkexamen met een positief resultaat te voltooien. Om dat te bereiken zoeken we aansluiting bij de individuele talenten van een kandidaat. Onze visie is ook de leidraad bij het opstellen van gedragsregels bij Rijscholing Ebru. Kandidaten bepalen zelf hun tempo en planning. Dat past bij ”zelfsturing” en ”samenwerken”. De visie geeft dus helderheid aan ons zelf, maar ook aan de kandidaten, bij minderjarige de ouders, examencentrum en anderen die met ons en de kandidaat te maken hebben.

Rijscholing ebru
rijscholing ebru

RIJSCHOLING EBRU

Wat klanten zeggen over ons

qout

“Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde Super toffe mensen, en erg professioneel ! Je gemak wat ik belangrijk vindt achter de stuur ! Ik had nooit gedacht van de eerste keer te slagen 🙂 Een echte aanrader voor wie zijn ribewijs wilt halen !”

Kubra Certago

“Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde Super goede rijschool en enorm lieve mensen. Er word enorm hard gelet op de ontwikkeling van de leerling en ze behandelen je niet zomaar als een klant maar als een echte vriend. Ben van de eerste keer geslaagd op mijn praktijdexamen en heb dat aan hun te danken.”

Mattias Jacobs

“Super rijschool! De instructeurs zorgen er echt voor dat je alles op een duidelijke manier binnen krijgt om een zo goed mogelijke chauffeur te worden! Zelfs na de 20u blijven ze je aansporen om te oefenen en je praktijkexamen te slagen! Ik zou het nergens anders doen.”

Joshua Beyers

R

Gecerticiteerde instructeurs

Onze instructeurs zijn gecertificeerd door de Department Mobiliteit Openbare Werken. Ook zijn wij verplicht om jaarlijkse bijscholingen te doen.

Scrijf je vandaag nog in. Tevredenheid is gegarandeerd!

 

 

ContactTarieven
Translate »